ب موقع العجيب1: كيفية عمل تورتة

الأربعاء، 22 مايو 2013

كيفية عمل تورتة

  • المقادير:8 بيضات مفصولين الصفار عن البياصومعلقة خلومعلقة نشاو2 كوب سكرو2كوب دقيقوكوب الا ربع ميه فانيليا وكيك شيف
  • التحضير:فصلت البياض عن الصفار وبعدين ضربت البياض بالمضرب وعليه الخل وكوب سكر لغاية ما بقى مارينج
    وبعدين ضربت الصفار مع الفانيليا وكوب سكر لغاية مالونه بقى فاااااااتح وقومت نزلت بالدقيق وعليه الكيك شيف وضربته ونزلت بالميه بالتدريج لغاية ما الخليط كله تجانس جيدا
    وخلصت وجبت المارينج كله ونزلت بيه على خليط الدقيق مره واحده وبالمعلقه الخشب وقلبت من تحت لفوق حتى تجانس الخليط
  • الطبخ:وصبيته فى صينيه مقاس 26 ودخلته الفرن لمده 45دقيقه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

مهم جدا قبل قراة اي شئ اضغط هنا 

تطبيق كل جديد علي الاندوريد

مهم جدا قبل قراة اي شئ اضغط هنا 
;