التحضير:اول شئ ننخل الدقيق بنضيف على الدقيق المكونات الجافه ماعدا الخميره والسكر بعد ذللك ننشط الخميره نضيف جزء من الماء الدافئ مع السكر مع الخميره مع بعض ننزل الزيت على الدقيق ونعجنهم كويس لكى يتجانس الزيت مع الدقيق وبعدين نضيف الخميره النشطه الى الدقيق المتجانس مع الزيت وبعدين نضيف باقى المياه ونلم العجينه كويس ونغطيها بكيس بلا ستك ونسيبها ترتاح نصف ساعه
الطبخ:بعد ما العجينه خمرت اقعد اعمل اصابع لحد ماتخلصى الكميه اهم شئ الخبيز بتاعها يكون على درجه حراره هاديه على 160 درجه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق